cucubau123 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 (edited) Salutare! Vand sau schimb + diferenta chitara electrica Hora cu urmatoarele imbunatatiri: -ecranare (3 straturi de folie de aluminiu) -doza bridge Jackson (chiar suna bine) - doza mid Reghin (initial cea de la bridge) -doza neck Ibanez (de la un hollowbody) La care se adauga si cele doua doze single originale Hora , curea si cablu. Butonul de volum are o mica problema, la atingere cateodata se muteaza. Sunt singurul posesor, si o am de prin 2006-2007. Modificarile sunt facute de mine.Chitara nu a parasit apartamentul. Se poate da la pachet cu o pedala Zoom G2 cu discount (pe care il stabilesc la momentul respectiv). Pret: 300 ron negociabil Daca mi se ofera schimburi accept doar cu chitari electrice/bass, eventual platesc diferenta. Doar in Bucuresti. Contact: PM pentru inceput. Numai bine! P.S. Chitara este unicat, dupa cum vedeti! Edited February 10, 2013 by cucubau123
crichton Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Foarte misto jucaria asta Ti-as fi luat-o eu doar pentru doza aia CVR, dar mi-am cumparat recent o chitara.. Up de la mine!
otringal Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 http://forums.rgc.ro/topic/80986-vand-panther-warlike/page__fromsearch__1
cucubau123 Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 Acum am vazut ca am facut o gafa, am deschis topicul la sectiunea basi de vanzare. Rog un admin sa-l mute la bazar la categoria Chitare Electrice...sau....deschid un nou topic acolo?
cucubau123 Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 Puteti inchide topicul acesta, am mutat anuntul la chitari. Multumesc!
Recommended Posts