Guest Day Dreamer Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Salutare! Numele meu este Dragos si am 14 ani. De curand am descoperit o chitara de vreo 20 de ani care apartine unchiului meu. Veau sa va spun ca de mic visul meu era sa devin un mare chitarist (sau cel putin...sa fiu un chitarist care are o formatie ). L'am convins pe unchi'miu sa mi'o dea (pt ca oricum el nu stie sa cante la chitara) si am inceput sa zdranganesc la ea. Am intrat pe acorduri.go.ro si pe prochitara.go.ro, am invatat vreo 4 acorduri, si acu incerc sa "cant" Andrii Popa (Phoenix). Cu ce ma sfatuiti sa continui? Ce sa fac in continuare?
Guest Baumwolle Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Continua sa studiezi acordurile, eventual ajuta-te si de lectiile lui Toni - dar treptat si cu rabdare, nu te arunca sa le faci pe toate dintr-o data - si continua cu cantece simple pe care sa te straduiesti sa le canti cat mai bine. May the Force be with you!
matei90 Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 eventual poti sa te ajuti si cu topicul asta sau...si mai simplu, sa-ti pui un profesor, care nu e chiar asa de scump..adik vreo 200-300 de mii d lei
EADGBE Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Pai spunea o vorba din popor ca repetitia e mama invatzaturii incearca sa canti cat mai mult posibil...cauta taburi la piese care iti plac si incearca sa le canti...cu timpul nu vei mai avea nevoie nici de taburi... mult succes
Recommended Posts