www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Monarchy Cauta Tobar


Guest Nebelhexa
 Share

Recommended Posts

Guest Nebelhexa

Monarchy anunta oficial ca da startul auditiilor pentru postul de tobar al trupei. Toti cei interesati sunt rugati sa trimita un mail pe adresa management [at] monarchyband.ro, pana cel tarziu joi 24.01.2013. Data efectiva cand se vor tine auditiile va fi anuntata ulterior, imediat dupa terminarea inscrierilor. Pentru auditii, aplicantii vor trebui sa invete una dintre piesele trupei precum si sa aiba disponibilitatea unui jam “ad-hoc” pe o tema propusa de catre trupa. Specificatiile tehnice ale auditiei vor fi trimise personal fiecarui aplicant.

 

Monarchy a castigat ultima editie a concursului Fresh Blood Band, organizat de revista germana Legacy. Concursul care s-a desfasurat pe parcursul a aproximativ trei luni a inclus peste 50 de trupe initial, majoritatea din scena de metal germana. Datorita fanilor care au votat-o si a juriului care i-a apreciat muzica, Monarchy a reusit sa castige concursul aflat la cea de-a saptea editie, fiind de altfel si singura trupa romaneasca participanta.

 

Pe langa validarea pe care o ofera muzicii rock romanesti, castigarea concursului organizat de Legacy vine si cu un premiu substantial. Monarchy va beneficia de contract cu o casa de discuri germana, inregistrarea si productia unui nou album in Germania, precum si de o perioada de promo in spatiul german ce va include si aparitii live, ceea ce nu poate decat sa ii incante pe bucuresteni, ei aflandu-se deja in procesul de compunere a unor piese noi.

 

Mai multe informatii despre trupa aici:

 

www.monarchyband.ro

 

www.facebook.com/monarchyband

 

Anuntul este valabil pentru tobarii din Bucuresti sau care se pot deplasa cu usurinta pana aici pentru repetitii saptamanale sau concerte.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.