Mihai Mike Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Vand Korg Trinity, stare perfecta de functionare, nu are nici o zgarietura, display-ul touchscreen functioneaza perfect . Nu este uzata nu a prins nici un concert , o vand pentru ca am nevoie de bani. Aceasta este chiar una din cele mai bune modele Korg dupa parerea mea are niste tonuri foarte bune. Pretul Meu este de 1500 lei , negociabil, totusi in limita bunului simt! ID:arhanghel1894 E-mail:arhanghel1894@yahoo.com Imi puteti lasa reply aici sau un PM si raspund cat mai repede cu putinta !
tomyy29 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 vrei la schimb o interfata line6 kb 37? http://www.thomann.de/ro/line6_pod_studio_kb37.htm
Mihai Mike Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 ma intereseaza strict banii , cum am mentionat si in anunt am nevoie de bani acum, multumesc pentru oferta!
Mihai Mike Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Update: Mai adaug la pachet si o husa de transport si pretul ramane fix 1500 lei , fara schimburi sau alte cele chiar am nevoie de bani acum. Revin maine cu poze cu clapa si husa!
Mihai Mike Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 Up!!! Haideti oameni buni ca sta degeaba si e PACAT!!!
Mihai Mike Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 Rezervata pentru userul Marcovici Cosmin!
marcovici Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 A VENIT DEFECTA )))))))))) 6 BUTOANE NU MERG... DACA ASTA INSEAMNA IN STARE PERFECTA.... FRAAAATILOR..... MARE TEAPA ) ASTA E
Recommended Posts