marius_guitar Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Se vinde placa audio EMU 1616! este o placa decenta raport calitate pret! gasiti review-uri cu nemiluita pe net! ce va pot oferi eu este un demo acustic nemasterizat tras cu preampurile din ea in camera mea! se vinde cu toate accesoriile (adaptor, cablu EDI) Pret 800 RON negociabil 0755708792 http://www.creative....y=505&pid=19007 poza
marius_guitar Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 pentru cei care au nelamuriri, placa este pci express!
marius_guitar Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Placa se retrage de la vanzare! Topic closed!
marius_guitar Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 (edited) revine la vanzare, pret final nediscutabil (deja negociat) 650 RON! acum constat gresala pe care am facut-o spunand ca este pci expres, am vrut sa spun PCI! My bad! UP ptr o placa mai mult decat decenta la banii astia! COnvertori si preamp-uri foarte bune, mai ales daca sunt atacate cu un microfon bun! motivul vanzarii, upgrade! Edited May 16, 2013 by marius_guitar
marius_guitar Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 chiar nu vrea nimeni o placa decenta, modelul acesta nu se mai fabrica iar la thomann 1616m este aprox 500 eur. eu o dau cu 600 ron ) na pomana
marius_guitar Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 o poza mai detaliata saptamana asta cine se hotareste o dau la 500, deja ma incurca prin camera o tin degeaba acum! am uitat sa mentionez un aspect foarte important, placa se preteaza, printre altele, dar intr-un mod mai special si ptr chitara, datorita preamp-urilor HI-z un demo tras de mine cu chitara acasa, sper sa va placa!
clau01bod Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Salut, Chiar ma intereseaza pentru urmatoarea aplicatie: folosesc un laptop pentru live cu Kontakt cu librarii aferente pentru tobe. Acum fara nici o placa de sunet am latenta mare. Din experienta ta crezi ca daca pun aceasta placa intre procesor si laptop va disparea latenta si voi avea real time sound? Astept raspunsul , apropo am vazut caracteristicile placii insa e bine sa intreb altfel daca tot voi avea latenta o cumpar degeaba. Merci.
clau01bod Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 OK, este PCi nu se poate folosi la laptop, insa interesant. Merci
clau01bod Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Salut Marius, Am vazut acum raspunsul tau. Merci , desktop-ul pe care il am deocamdata este nefunctional. Mai consult pareri si apoi revin . Merci
marius_guitar Posted September 12, 2013 Author Posted September 12, 2013 placa s-a dat noul proprietar s-o foloseasca cu spor!
Recommended Posts