wildpicu Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 set toba electronica Roland V-drums TD4-4K cu stativ MDS-4C pret actual magazin in Romania – 3625 lei,, pret vanzare urgent nenegociabil – 2900 lei. Tobele sunt inca noi, in studio professional, in stare perfecta, sound-uri profesionale deja prelucrate care pot fi pastrate daca se doreste.Este de vanzare pentru ca voi achizitiona altele necesare, dar il recomand ca fiind foarte versatil pentru studio dar si pentru cantari live(inclusiv conectat cu diferite device`uri midi, ceea ce il face foarte placut si util)., Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianwolf Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 un numar de telefon ??si mai important niste poze cu setul un clip ceva....eu unul sunt interesat Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildpicu Posted January 6, 2013 Author Share Posted January 6, 2013 sal, 0751 452 402, tobele sunt in Bucuresti la studio, sunt k noi, daca stabilim ceva clar, ne gasim la studio, ca sa iti faci o parere o sa vezi ce scot eu din ele cu preseturile actuale, conectata midi, sau ce altceva vrei de la ea. Orientativ, ptr acelasi gen am folosit`o, gasesti in youtube daca scrii roland td4 performance michael schack chiar daca poate deranjeaza ce scriu, ar fi pacat sa o foloseasca incepatorii, mie mi`ar pare rau, dar imi trebuie banii astia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts