Guest ddy Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Salut, am 36 de ani, sunt din Buc., cant de 6 ani, sunt in cautarea unei colaborari cu o trupa cu cantari in urmatoarea perioada, inclusiv de sarbatori. Pot aborda pop, pop-rock, disco/house, funk, blues, hard-rock, alternative, heavy metal, la un nivel profesional mai mult decat decent. Ma pretez unei trupe de coveruri, cunosc multe piese, pot invata 2-4 piese pe zi daca e cazul, caut o trupa serioasa, cu nivel profesional si angajamente decente - nu ma intereseaza localuri obscure, combinatii dubioase sau orice poate fi caracterizat prin prost-gust. Nu cant manele, lautaresti, sarbe/hore sau muzica pe care nu o pot asculta, chiar daca e "in repertoriul international"; in principiu cunosc majoritatea pieselor din playlisturile trupelor de coveruri din Bucuresti, prefer ceva mai spre pop-rock sau rock, in orice caz nu Madonna, Kool&the Gang, Dan Spataru sau Rhianna sau d-astea penibile Am tobe pe care le pot aduce la cantare, cinele si tot ce-mi trebuie, am carnet, n-am masina insa; sunt deschis la colaborari in tara - in conditii de bun-simt. Pentru o parere uite un link: Pot fi gasit la 0721112332.
hypermetall Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 salutare, te-ar interesa o trupa de industrial metal ?
Recommended Posts