marius_guitar Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Asa cum spune si titlul, vand acesta pedala de delay cumparata de la SENIA in urma cu aprox un an! Pedala a fost folosita in conditii normale, arata si functioneaza foarte bine, fara vicii ascunse, mint condition! NU stiu daca mai este nevoie de a prezenta aceasta pedala, are pana la 23 secunde delay, looper incorporat, eu am folosit-o in special pentru U2 stuff, vine cu niste preseturi dragute! un foarte mare avantaj fata de alte pedale de categoria si pretul ei este ca are posibilitatea de a include un foot-switch (gen pedala sustain orga micuta) ptr tap tempo) si poti avea on-off, schimbare preset si tap tempo la alegere! fara pedala de sustain, se tine apasat 2 sec ptr a alterna intre modul tap-tempo si schimbare preset! Iata ce poate face pedala! Pretul meu este de 650 RON negociabil! schimb doar cu TC Electronics Nova Delay! De ce? pentru ca i-am ars pedala unui prieten si trebuie sa i-o inclocuiesc, peersonal prefer BOSS! telefon: 0755708792 / 0763920320 poza in atasament! Spor la cumparaturi, verificati in semnatura si alte oferte!
marius_guitar Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 sorry de up inutil, intentia mea este doar sa spun ca momentan este rezervat
marius_guitar Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 s-a dat, nu ma asteptam sa se intample asa repede, cam asta se intampla cu sculele bune, se dau repede! topic closed!
Recommended Posts