www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Tobari In Bucuresti Care Canta Old School Metal/thrash Mai Exista? (Metallica, Black Sabbath, Pantera, Motorhead...etc.)


Claudiu George Traistaru

Recommended Posts

Trupa se numeste "Feral Jack"

Suntem o trupa de old school metal dar nu numai. Suntem dispusi sa cantam ORICE suna bine din sfera rockului exceptand extremele (death, black etc.)

 

- Suntem 3 insi: un vocal (22 de ani), un chitarist (19 ani) si un bassist (19 ani) si vrem sa continuam in formula aceasta deoarece consideram ca, deocamdata, avem destule idei diverse incat nu avem nevoie de a II-a chitara. In cazul in care este nevoie, va fi vocalul a II-a chitara.

- Avem sala de repetitie proprie + echipament de inregistrare.

- Avem si set de tobe insa este setul unui membru al altei trupe care canta la aceeasi sala, si ar vrea ca tobosarul nostru sa isi aduca propriile cinele.

- Repetam o data pe saptamana, doar sambata la orice ora sau duminica dimineata.

 

Vrem ca tobosarul:

- sa aiba intre 16 si 25 de ani.

- sa vrea sa faca treaba serioasa, nu doar sa ne adunam sa cantam cateva coveruri si sa avem 2-3 live-uri. Avem planuri mari si speram sa iesim in forta cat mai repede din underground, dar FARA SA INTRAM IN SFERA COMERCIALULUI SI A ROCKULUI SIMPLIFICAT.

- sa vina o data pe saptamana. Desigur ca daca pleaca omu' in vacanta o saptamana sau doua nu moare nimeni, dar daca vine cu texte gen "nu vin astazi ca obosesc batand la tobe si ma intalnesc cu tovarasii la JMEKdonalds mai incolo.... si mi-e cam lene sa urc obosit scara de la unirii ca aia rulanta e stricata." ....pai daca e cazul asta....nu suntem compatibili.

- ca tehnica, sa stapaneasca cateva ritmuri de thrash, metal, rock classic si blues si neaparat sa stapaneasca pedala dubla in mare parte. Nu trebuie sa fie zeu, evident, ca nici noi nu suntem si are destul timp sa o stapaneasca cum trebuie. :rokon:

- cred ca minimul de experienta ar fi de 2 ani...insa am vazut tobosari bunicei si cu mai putin....asa ca asta nu este un criteriu important.

- sa nu aiba fite de artist neinteles crezand ca este cu mult mai presus decat toata lumea.

- EXPERIENTA DE SCENA....ASTA E UN LUCRU FOARTE IMPORTANT....pentru ca nu conteaza :P nu ne incalzeste cu nimic daca tobosarul a cantat la nu stiu cate sute de festivaluri. Dedicat sa fie.

- (optional) sa fie fan Metalocalypse :yay:

 

Scopul trupei este sa se afirme prin diversitatea melodiilor, vrem ca melodiile noastre sa iasa din tiparele "strofa,refre,strofa,refre,solo,refren" atunci cand se simte nevoia si sa oferim lumii o trupa care trage sa starpeasca cat mai multe clisee. Vrem sa trecem prin toate stilurile de rock ...de la orice fel de balada oricat de lenta: fie western, fie rock classic, fie de guns n roses, fie de metallica, pantera sau orice alt tip de balada, pana la cele mai heavy si mai pure melodii thrash.

 

Nu ne-am format de mult timp asa ca am reusit sa compunem si sa inregistram doar 2 melodii intregi deocamdata, insa avem foarte multe alte idei care asteapta sa fie dezvoltate ;)

Dupa cum se observa melodiile sunt complet diferite una fata de cealalta, dar sunt masterizate prost si nefinisate avand in vedere ca nu sunt variante finale de album.

Feral Jack - Fiare.mp3

Feral Jack - From the deepest pits.mp3

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.