nelu_bass Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 (edited) Dupa cum spune si titlul,vand acest combo Hartke VX3500. Arata si functioneaza foarte bine. Are mici semne de uzura normala din cauza transportului. Raport calitate pret,acest combo este o alegere foarte buna. Nu cred ca are mai mult de 2 ani sau 2 ani jumate vechime. Eu sunt al doilea proprietar.Primul proprietar (prieten foarte bun de al meu )l-a folosit foarte putin de aceea l-a si vandut mie. Eu cant cu inear monitor,asa ca nu am dat tare in combo. Specificatiile tehnice se gasesc pe net. Trimit si in tara cu Fan Curier sau Urgent,dar plata cat si raspunderea pt siguranta transportului revin in totalitate cumparatorului. Pretul de vanzare este de 1700 Lei. Nu ma intereseaza schimburi. Motivul vanzarii este ca acum cant pe un rig EBS si acest combo sta degeaba. Se poate testa in Bucuresti zona Timpuri noi. Contact aici cu PM sau nelu_bass@yahoo.com Tel 0720.031.000 Rog sa ma contacteze,doar cei adevarat interesati. Multumesc Edited November 24, 2012 by nelu_bass
nelu_bass Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 pret nou ! 1550 lei pretul este valabil doar saptamana aceasta pana vineri,pt ca vreau sa imi cumpar un bass Yamaha RBX JM 2
nelu_bass Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 PRET NOU 1500 lei !! DOAR PANA LA SFARSITUL SAPTAMANII VIITOARE !!!
nelu_bass Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 (edited) Pretul fix pt acest combo este acum de 1700 lei . Am facut rost de bani,asa ca nu ma mai grabesc cu vanzarea lui. Edited December 10, 2012 by nelu_bass
nelu_bass Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 Up 1700 lei Un combo care sta foarte bine raport calitate.
nelu_bass Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Anuntul acesta nu mai este valabil.Multumesc
Recommended Posts