Guest a314ano Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Salut membrii forumului RGC, Imi place sa cred ca uneori produc sunete, intr-o ordine logica si succesiva la pian, intr-un timp bine definit.Drept urmare am decis sa caut alti oameni care in mare parte fac acelasi lucru la instrumente diferite. Simplu, nu? Niciodata nu am inteles de ce trebuie sa complicam lucrurile prea mult cand vine vorba de comunicare la nivel muzical. Totusi pentru a nu trimite in derizoriu tot anuntul vreau sa asigur potentialii cititori ca mesajul in sine este cat se poate de serios iar in sprijinul afirmatiei mele sunt gata sa ofer cateva detalii brute privind clasificarea mea in zona experientei muzicale. Experienta anterioara pe scena : In nici un caz demna de mentionat. Studii : Particulare axate in jurul muzicii clasice si jazz. Intrument: Pianina. Aici s-ar putea sa fie o problema cu mobilitatea instrumentului in sine.Probabil ca eventualele repetitii vor avea loc intr-o anumita sala care va trebui sa contina si un fel de claviatura care sa nu cantareasca cat o masina mica.Oricum sunt deschis la propuneri in aceasta privinta! Genul muzical care se doreste a fi abordat : Intr-un mod surprinzator nu sunt un adept credincios al vreunui gen muzical in mod particular. Nume? : Era sa uit.Oamenii tind sa ma strige 'Radu' de ceva timp. Cred ca este in siguranta sa afirm faptul ca acesta este numele meu adevarat. Lasand gluma la o parte, mai jos o sa las o adresa de mail unde pot fi contactat pentru mai multe detalii. a314ano@yahoo.com Va multumesc pentru timpul acordat!
12adu Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Salut, te intereseaza ceva gen traditional? cum ar fi colinde, cantece arhaice? Se discuta ideea sa le tragem si spre rock. Daca te intereseaza, da-mi un semn si vorbim mai pe larg. (tot) Radu
Recommended Posts