Guest Motanu' Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 (edited) da..mai am 2 anunturi..cu amp uri..si da...in continuare vreau sa mi iau Marshall..dar criza e criza...asa ca:.. ma despart de capodoperele astea 2:P...mai greu...dar...asta e.. marime 41 ? ("?" pentru ca ar trebui probati-evident...nr variaza de la producator la producator..si mai ales calapodul...asa ca.....astept "cenusares" !....)...hai repede cu oferte pana nu ma razgandesc si nu i mai dau... update: nr de contact: 0725.001.610 Edited October 19, 2012 by Motanu'
Guest Motanu' Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 94 views si 0 reply? ...ma faceti sa nu i mai vand...chiar nimeni nu vrea botoshii?....ii mai las 10 zile..maxim..deja incepe sa mi para rau.......... valabil..up!
Guest Motanu' Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 gata..m am hotarat..asta e ultima saptamana cand ii mai las la vanzare... de luni o sa regretati...dar nu o sa i mai dau....asa ca ..mai aveti 5 zile....... inca valabil...UP!
Guest Motanu' Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 mai sunt 3 zile si i scot de la vanzare....inca valabil..up!
Recommended Posts