www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Proiect Trupa Hard-Rock, Glam Metal, Arena Rock


Guest burny
 Share

Recommended Posts

Dupa cum spune si titlul caut colaboratori intr-un proiect foarte serios ce poate dispune si de o suma considerabila de bani in cazul in care se vede o eventuala evolutie. Locatia proiectul se desfasoara in BUCURESTI.

Scopul este destul de simplu si se poate spune si unic in Romania: Infiintarea unei trupe cu potential care sa ajunga undeva mai sus decat celelalte trupe romanesti. Cu alte cuvinte nu exista cuvintele "stop, stai, ajunge, este destul" in vocabularul nostru.

Momentan suntem un vocalist si un chitarist (fiecare cu scule proprii), dar daca ne adunam toti putem inchiria o sala de repetitii dotata.

Cautam:

1. Basist-experienta medie, sa stie sa reproduca ceea ce gandeste, sa se descurce cu metronomul pentru inregistrarile in studio.

 

2. Clapar- La fel, experienta medie, dar dorinta de a munci si determinare ( de preferat sa stie sa utilizeze si un sintetizator dar nu obligatoriu)

 

3. Chitarist ritm( desi pe unele parti o sa faca si solo daca se descurca bineinteles)- ne-am dori sa fie o persoana ce poseda propria lui chitara.

 

4. Tobosar- sa isi permita sa lucreze la ritmuri si sa aibe acel "spark" cand vine vorba de compozitie.

 

 

Ca sa lamurim, am spus experienta medie si nu avansat deoarece este un proiect ce inca nu a inceput si preferam sa lucram cu viitorii membrii pentru a ajunge la o performanta nu sa-i luam deja experimentati si sa muncim sa ne coordonam ( coordonarea vine odata cu munca in echipa).

Ca forma de acceptare vor exista auditii ale urmatoarelor piese :

-Bon jovi-living on a prayer

-Alice cooper-poison

-guns and roses-sweet child of mine

 

Sunt 3 piese usoare, pe care toata lumea le cunoaste, insa nu va bazati ca vom canta numai coveruri. Acestea sunt doar pentru a ne cunoaste si a ne "lega" ca trupa. Avem pregatite 12 piese pentru primul album si pot fi interpretate dupa bunul plac al fiecarui membru, doar tema melodiei si linia principala raman neschimbate.

 

PS:- Ar fi un lucru deosebit daca ceilalti membrii ai trupei s-ar putea descurca si la backing vocals dar nu este obligatoriu (se invata).

- Varsta noastra este de 19 respectiv 20 de ani si ideal ar fi sa gasim membrii devarste apropiate insa nu este OBLIGATORIU.

- REPETITIILE NU INSEAMNA JAM SESSION/BERE SAU TIMP LIBER PENTRU A VORBI CU PRIETENII.

 

Modalitate de contactare: 0721857626 sau 0727522357 , burnnglord6@gmail.com sau iliescuciprian93@gmail.com, iliescu ciprian mihail (facebook) sau iliescuciprian93 (messenger), sau PM aici desi apelul telefonic ar fi cea mai convenabila metoda.

 

Verific zilnic mesajele.

Va asteptam, si nu uitati: " What's worth the fight it's always worth the fight" :rock:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.