Guest micutzu Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Nu are nimeni niste acorduri, taburi la orice melodie a formatiilor de mai sus ( cu exceptia acordurilor care deja am vazut ca sunt pe aici )? Mersi frumos!
Guest Baumwolle Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Aici gasesti tabulaturile pentru inca doua cantece de la E.M.I.L. .
marduk Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 am scos eu acu ceva vreme Bara Bara de la Pistol cu Capse , o sa-l pun si in GP4....someday
Guest micutzu Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 am scos eu acu ceva vreme Bara Bara de la Pistol cu Capse , o sa-l pun si in GP4....someday Da si tu ce-ai scos nu trebuie neaparat sa-l pui in GP Ca sa fiu mai la obiect am sa dau si eu niste nume de melodii ale caror acorduri sau taburi mi-ar placea sa le stiu ( si cred ca nu numai mie mi-ar placea ). As ramane reconoscator celor care ma pot ajuta. Multumesc si mult noroc Coma - Culori Coma - Nehotararea Coma - In mine in Soapta Emil - Sparge fata ( varianta acustica ) Emil - Mona sax Emil - Fara regrete Pistol Cu Capse - De azi pana ieri Pistol Cu Capse - Nervos Pistol Cu Capse - Simplu si usor H8 - H8 ( unplugged ) H8 - Sansa ( unplugged ) Crize - Candva Crize - Cadere libera Implant Pentru Refuz - In Interior ( acustic )
Guest AnthraX Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Daca ati putea careva posta tabulatura/acorduri/ptb/gp3/4/5 la Coma - Bruzli vs Vandam as fi recunoscator.
EADGBE Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 As aprecia si eu un tab sau ceva care sa arate macar cam ce-i pe acolo la H8 - Sansa
Recommended Posts