darkspam93 Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 100lei..sunt din iasi. platesc transportul. stima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest beni Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 UP. sau schimb cu placa de sunet 5.1 + diferenta daca tre, sau cu orice altceva inafara de ampuri sau procesoare. veniti cu propuneri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest beni Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 (edited) UP. sau schimb cu placa de sunet 5.1 + diferenta daca tre din partea mea sau a cumparatorului, sau cu orice altceva inafara de ampuri sau procesoare. veniti cu propuneri! Edited February 26, 2013 by beni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest beni Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 UP. sau schimb cu placa de sunet 5.1 + diferenta daca tre din partea mea sau a cumparatorului, sau cu orice altceva inafara de ampuri sau procesoare. veniti cu propuneri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest beni Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 UP. sau schimb cu placa de sunet 5.1 + diferenta daca tre din partea mea sau a cumparatorului, sau cu orice altceva inafara de ampuri sau procesoare. veniti cu propuneri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest beni Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 UPP!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest beni Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 UP. sau schimb cu placa de sunet 5.1 + diferenta daca tre din partea mea sau a cumparatorului, sau cu orice altceva inafara de ampuri sau procesoare. veniti cu propuneri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest beni Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 UP. sau schimb cu placa de sunet 5.1 + diferenta daca tre din partea mea sau a cumparatorului, sau cu orice altceva inafara de ampuri sau procesoare. veniti cu propuneri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest beni Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest beni Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maltaker Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Ai PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest beni Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 sold. se poate inchide. thx RGC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts