mnastase760 Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 TRUPA cauta vocal cu aptitudini ptr muzica Rock, hard rock ,heavy metal.Repertoriul trupei este prezentat mai jos si contact 0722542773 Mihai 1.AC/DC - Back in Black 2.AC/DC - High way to hell 3. AC/DC - TNT 4. AC/DC - You Shook Me All Night Long 5. AC/DC - The Jack 6. Huey Lewis- Hip To Be Square 7. Sting & The Police- Every Breath You Take 8. Joan Jett- I Love Rock 'n Roll 9. Creedence Clearwater Revival - Have you ever seen the rain? 10. Creedence Clearwater Revival- Proud Mary 11. AC/DC - Thunderstruck 12. The Rolling Stones - Satisfaction 13. Green Day - American Idiot 14. AC/DC - Shoot To Thrill 15. AC/DC - Are You Ready 16. Twisted Sister - We're Not Gonna Take It 17. AC/DC - Touch Too Much 18. HAMMERFALL - Hearts On Fire 19. Van Halen - Jump 20. The Rolling Stones - Start Me Up 21. Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine 22. Van Halen - Ain't Talkin' 'Bout Love 23. Queen - We Will Rock You
Guest AliP94 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Buna ! Numele meu este Alina ! Daca anuntul mai este valabil mi-ar placea foarte mult sa lucrez cu voi ! Am ceva experienta in domeniu si am mai fost in formatii inainte ( vocalista , voce+clape , clape) ! Din pacate locuiesc in Calarasi ( 2 ore distanta de bucuresti ) si nu pot veni decat in weekend ( pentru concerte as putea sa imi mai iau o scutire din cand in cand ) dar invat repede si cred ca pot sa tin pasul ! Aici este un link cu o inregistrare mai veche ( din pacate nu am nici una recenta ) ( nu va speriati de poze ). Vocea mea s-a mai schimbat putin intre timp dar nu intr-un mod drastic , as putea spune ca s-a maturizat !Sper sa ne auzim in curand ! Nr de telefon : 0725063319
mnastase760 Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 Esti super.Ce pacat ca nu ti se potriveste repertoriul nostru.Daca nu ma crezi ia o piesa de pe YOUTUBE ,de ex Back in Black karaoke si incearca sa o canti .Daca iti iese atunci trimete-mi un demo si te asteptam la sala .Orice ar fi nu te lasa vocea ta este buna si promite .Custima Mihai
Recommended Posts