AndreiT Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Salutare! Dupa cum spune si titlul, vand casti 3M Peltor WS3. Castile sunt de o calitate foarte inalta si nu se importa in Romania decat prin comenzi speciale. Nu le-am folosit absolut deloc si le-am scos din cutie doar cat sa le fac poze. Le-am castigat la un concurs acum cateva saptamani, si vreau sa le vand deoarece sunt sigur ca exista cineva care ar putea profita mult mai mult de pe urma lor. Plus ca planuiesc sa imi cumpar si o chitara noua:D Ca si detalii tehnice, treaba sta cam asa: • Wireless calls and music with Stereo Bluetooth® • Level dependent function (talk through) • Noise attenuation: SNR 26 dB • Sound limiter and dosimeter • Integrated microphone • Boom speech mic included • Exchangeable Shells • Foldable • Stainless steel headband • Ghost voice guided interface • Configure menu: - Bass Boost - Music Limiter Mode - Surround Balance - Surround Equalizer - External Input - Side tone volume setting - Reset to Factory Default Sunt foarte versatile, fiind folosite nu doar in domeniul muzica/studio cat si comunicatii si tot ce poate fi legat de asta. Pretul lor variaza intre 460-500 Euro noi, cumparate din afara (la care se adauga taxele de transport), deci cel putin 21500 RON Pretul meu este de 1.800 RON. Ma puteti contacta oricand pentru intrebari/poze suplimentare:) Cheers!
AndreiT Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 Au toate accesoriile atasate, sigilate (forgot to mention)
mariusteicu Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 pot sa te intreb in ce a constat concursul in care tu ai castigat casti de 1800 de lei?
AndreiT Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 Era un festival international de muzica, Imagine, asta a fost premiul special din partea firmei 3M. Castile sunt 21 de fapt:D
AndreiT Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 1.700 RON! Va reamintesc: sunt noi, nefolosite:)
AndreiT Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 1400, ultimul pret. Nu de alta, dar castile chiar sunt noi noute si deja am lasat la mai putin de 2/3 din pret:)
Recommended Posts