Guest cristylazar Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 Salutare! Caut un set de tobe cu sau fara cinele, fara zgarieturi, lovituri sau tinute la umezeala. Setul sa contina urmatoarele componente: bass, premier, 2 tumuri (de preferat 10" si 12"), cazan, scaun si mai ales stativele cu pedala. De mentionat faptul ca le iau pentru un baiat foarte talentat care vreau sa schimbe o batrana Doina. Bani disponibili pentru achizitie:-fara cinele 2000lei -cu cinele 2700lei Pt contact: 0761 964 108 sau cristylazar@yahoo.com Cer si ofer seriozitate!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest christina Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 Vand set complet GRETSCH BLACKHAWK. In stare perfecta,sistem de prindere a tamurilor cu suspensie GTS. Tobele sunt realizate din 6 straturi (tam-urile) si 7 straturi (toba mare) din lemn de tei si plop. cumparat acum un an, folosit de cateva ori, cu 3 cinele meinl -fus, crash de 16 si ride de 20 . Evident cu stativele aferente incluse. cei interesati pot sa imi lase un mesaj aici. pretul pentru tobe si cinele este de 2200 de ron negociabil, adica mai ieftin cu 700 de ron decat variantele din magazin. Sunt din Bucuresti si aici am si ceea ce ofer spre vanzare. toba mare: 22" x 18" toba mica din metal: 14" x 6-1/2" tam: 12" x 9" (10 suruburi) tam: 13" x 10" (10 suruburi) cazan: 16" x 16" (12 suruburi) stativ pentru toba mica stative pentru tamuri cu suspensie GTS pedala pentru toba mare stativ boom pentru crash stativ boom pentru ride stativ pentru fus scaun Attached Thumbnails contact tel. 0765475762 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cristylazar Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellYou Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Vand asa ceva: http://www.pacificdrums.com/drums/kits.asp?sKITNAME=z5_blackcherry cu cinele Sabian B8 Rock si pedala Tama Iron Cobra. Private for details Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariws Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 http://forums.rgc.ro/topic/80145-vand-tobe-tamburopedala-tamacinele-sabian-b8/ daca esti interesat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest stapanulcinelelor Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 salut.am un set de pearl forum in stare perfecta,fara zgarieturi sau defecte.14,12,13,16,22,fetele de fabrica,pedala,stativ,fus,stativ prem,stativ cinel drept,si hi hat sabian b8 de 14 ca nou.350 eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts