Guest Paulie_Chris Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 (edited) Vand armura moto din plasa textila cu protectii hard pentru spate, piept, umeri si coate. Marime L, chingi reglabile pt protectiile de la coate si umeri, stare buna. Mie imi vine bine, foarte putin larga, exact cat sa am mobilitate si sa nu ma stranga (am 1,83 si 84 kg). Pretul este 170 RON. Vand pantaloni textil Outdoor, marimea L, protectii hard la genunchi si soft la solduri, 2 buzunare exterioare, fermoar scurt pentru atasare la geaca, curea inclusa. Se potrivesc pentru 1,80-1,85 m si 80-90 kg. Eu am 1,83 si 84 kg si imi vin bine la lungime, dar putin de tot largi (stau bine cu cureaua). Singurul defect este pe cracul drept, au fost putin rupti si a fost pus un petic - se vede in poza. Pret 100 RON. Telefon 0722 581 942 - Paul. Zona Bucuresti, Policlinica Titan. Edited September 18, 2012 by Paulie_Chris
Guest Paulie_Chris Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Pantalonii s-au vandut. A ramas armura- pret nou 150 RON
Recommended Posts