Guest heavymetal Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 (edited) Am vazut ca e la moda sa faci alt topic daca nu-ti merge cu primul, asa ca here we go again.. Suntem 4 oameni din Bucuresti - 2 chitari, bass si tobe si ne trebuie un om la voce ca sa ne apucam de treaba - concerte, inregistrari, groupies, etc. Genul pe care il abordam este Heavy-metal/Hard-rock. Avem fiecare experienta la instrumentul muzical de 5-6 ani si impreuna avem aproape 2 ani de trupa, timp in care am schimbat vocea de vreo cateva ori din cauza neseriozitatii oamenilor.. Motiv pentru care noi cautam un om serios, care stie sa-si foloseasca vocea si sa fie la fel de pus pe treaba ca noi. Avem 11 piese gata, instrumental+versuri=Love si inca vreo cateva in lucru.. Mai facem si niste coveruri, ca deh, sa fie acolo. Pentru mai multe detalii P.M si vorbim mai pe larg. Edited September 16, 2012 by heavymetal
Guest heavymetal Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Booom! Astept un semn de la voi;) Salut. Poti sa-mi trimiti ceva sample-uri, inregistrari, etc-uri cu tine cantand?
Guest burny Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 0721857626 numarul meu de telefon....daca mai este valabil ma puteti suna sa discutam
Guest heavymetal Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Valabil din nou.. Cine e interesat, rog P.M.
Recommended Posts