mechanic Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Trupa in formare, amatori, cantand de placere blues-rock etc, cuprinzand: chitara, bass si tobe, cauta vocal/vocalista pe masura mechanic_765@yahoo.com Multumim,
BBC Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 AVETI CEVA VIDEO PE YOUTUBE SA VA POT VEDEA ? http://www.facebook.com/mikemanda05 ASTA E PAGINA MEA AM CATEVA MELODII AICI UITATIVA
mechanic Posted August 16, 2012 Author Posted August 16, 2012 Trupa in formare, deci nimic de vazut. Scz, am uitat sa zic: Bucuresti. Btw, am ascultat, suna bine
mechanic Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 UP ! si hai sa mai adaog cateva detalii: - vrem blues, blues-rock, influente de jazz, de country si orice amestec din toate astea, care ne place si ne suna bine - vrem oameni fara fitze, fara aroganta, cu zambetul pe buze si cu atitudine pozitiva - vrem oameni carora sa le placa sa cante (permis sa faca pe ei de placere) - vrem voce dar nu ne strica inca o chitara, o clapa, o muzicuta - repetitii 1-2/saptamana si sper ca in timp sa crestem la mai multe - repertoriu: initial coveruri si sper sa incropim si idei proprii Multumim
Guest DIM Iulia Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Salut! Mai este valabil anuntul? Puteti da cateva exemple de melodii pe care vreti sa le cantati? Multumesc frumos!
Recommended Posts