CosminF Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Uneori nu este nevoie de un sistem PA mare si complicat. Pentru acele ocazii in care vreti sa va faceti auziti la intalniri, picnicuri sau mici petreceri, EPA150 ofera puterea ideala impreuna cu toate accesoriile necesare intr-un pachet mic si usor de instalat. Cea mai buna parte a sistemului EPA150 este ca nu trebuie sa fiti inginer de sunet pentru a-l folosi. - Sunet foarte clar chiar si cu volumul dat la maxim - Foarte usor de transportat (se strange ca o valiza) - Include Microfon - Garantie pana in decembrie 2013 Mai multe detalii gasiti pe site-ul: Esound Pretul in magazin este de 1284ron. Eu il vand cu 850ron Sunt interesat si de schimb numai cu Iphone4 cu diferenta din partea mea Link to comment Share on other sites More sharing options...
CosminF Posted August 4, 2012 Author Share Posted August 4, 2012 Am uitat sa las numar de contact : 0744.750.844 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kyuslauten Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Am uitat sa las numar de contact : 0744.750.844 Ti-am lasat PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CosminF Posted April 5, 2013 Author Share Posted April 5, 2013 PRET 850Ron CONTACT la telefon 0725.224.225 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts