www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Se Cauta Tobar De Rock Alternativ Sau Ceva Asemanator In Iasi


Guest Djentlemen
 Share

Recommended Posts

Guest Djentlemen

Dupa cum spune si titlul, se cauta tobar de rock alternativ sau ceva de genul in Iasi. In formula actuala a trupei avem 2 chitaristi, un bassist si voce, deci ar fi bun si un percutionist.

 

Ce vrem:

- Tobar care canta la instrumentul tobe, nu la perne, agende, scaune, ceaune si tigai. Sau mai simplu spus, sa aiba tobe proprii si sa poata face studiu acasa.

- Sa poata sa tina un ritm cat de cat constant si daca poate sa bata ceva gen Nirvana sau Led Zeppelin e perfect, chit ca probabil n-o sa facem coveruri dupa piesele lor (daca facem asa ceva). N-avem pretentii de blast beats n shit (desi sunt un avantaj >:) )

- Disponibilitate la una-doua repetitii pe saptamana. Cel mai probabil repetam la Tesatura. De bine de rau au tobe acolo.

- Seriozitate. Noi suntem seriosi (la naiba, tipa de la voce e la Conservator for god's sake). Nu avem timp de pierdut pe repetinii anulate pe motive tampite sau pe repetitii pierdute ca nu si-a facut careva temele.

 

Proiectul nu e unul lipsit in totalitate de viitor. Nu cred ca o sa fim urmatorii Beatles da nici trupa de aceea de "OMG hai sa ne facem poze in studio si sa chemam niste preadolescente in studio sa ne vada si sa pice pe jos" nu e. Speram sa avem concerte cat de repede (2 luni?). Oricat mi-ar placea sa cantam metaleala n-o s-o facem, decat poate in momentele de goofing around de la repetitii. Seriosi seriosi da tot tre sa facem s-o gluma.

 

Si pentru cunoscatori e vorba de Zenith. Cineva tot tre sa ii tina minte din 2010.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.