www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

:)) reghinu' a scos un nou tip de chitara

Guest nobigd

Recommended Posts

deci... intamplator am dat azi prin muzica..

cum am intrat pe stanga.. la carvin aia, un washburn rosu, electro-acustic in toata splendoarea sa.. superb tot, finisaj, cheite, punte tot.. superb (pret nu stiu???).. urc la etaj. ma duc in stanga acolo, ma uit nitel, si dau sa plec. si apoi vad o chitara pe care era un pret, 8 milioane, la care am facut ochii mari si m-am uitat mai bine.. este vorba de noul model de acustica, aceea SM 55-50 care arata super (dar nu la fel ca washburnu) .. ce sa zic, avea cutaway (nu stiu daca era electro, ca n-am stat mult) .. pacat ca n-am avut tupeu, sa o cer sa ma joc putin. apoi erau in vitrina tot acolo, noile clasice.. cea mai scumpa fiind 6.5 mil si din cate mi s-a parut, avea o cutie de rezonanta un picut mai mare. apoi m-am dus in capatu celalalt, si am vazut iris-ul (cred ca var solo) cu finisu ala de "marmura de proasta calitate" , ce sa zic.. era 4 bulioane daca imi aduc bine minte... apoi am fost jos la guitar shop, unde am vazut (din pacate) un fender electro-acustic la 6.5 sau 6.9 mil nu stiu exact.. foarte frumos, mi-a lasat gura "apa".... in concluzie, as vrea sa merg intr-o zi sa incerc hora aia.. poate mai vrea careva sa vina.. :)

have a nice day