Rares DjNero Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Buna, as fii interesat sa ma alatur sau sa infintez o trupa in orasul Brasov. In cazul infintarii, as cauta bass, tobe si vocal. Am 17 ani si cant de un an si jumatate, la o chitara electrica Ephiphone LP Special 2 si un Fender Acustic.
xilli Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Salut. ai ceva inregistrari cu tine , pe you tube sau oriunde unde am putea sa te ascultam ?
Rares DjNero Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Nu am inca, dar pot sa pun pana la sfarsitul saptamanii sau neam putea intalni sa ma auziti. O sa postez linkuri aici cand pun pe youtube.
Guest tiberiuoprea Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Salut! Si eu sunt interesat sa cant intr-o formatie , cant la clape si bag si voce daca e nevoie.
Guest marocroc Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Salut Rares/Tiberiu daca mai cautati oameni imi puteti scrie pe marocroc@gmail.com si ne auzim pt detalii.
iuliani81dark Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Salut, sunt iulian, daca cautati chitarist contactati-ma
Guest nicknamer24 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 daca mai e valabil, cant la vocal si la chitara. (uneori ambele) depinde.
Rares DjNero Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 Buna tuturor, imi pare bine sa aud de la voi si imi cer scuze pentru absenta pe forum, daca mai sunteti interesati, as dori sa discut cu toti impreuna. Contactatima cand puteti pe mail-ul meu Comanescu_rares@yahoo.com si putem continua discutia, dar preferabil pe messenger . O zii buna Pentru cine e curios, adaug si linkul catre pagina mea de facebook unde am 2 improvizatii si o melodie cu fosta trupa http://www.youtube.com/channel/UC5l2rlMhakgTOGA1mmqCiHQ?feature=mhee astept raspunsuri curand
Recommended Posts