Guest Cristi.G Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Un solo , mai putin melodic, dar ''crazy'' . Vreau doar sa spun ca nu asta fac eu de obicei ( nu am invatat sa fac asa ceva cel putin) , a iesit asa din motive necunoscute:)). Sper sa nu va distruga urechile. solo.wma
Cognek Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 asta-i pe frecventa mea... de inceput nu-i rau... baga mare!
Guest Cristi.G Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 (edited) Merci, merci! . Edited July 13, 2012 by Cristi.G
Guest Jancsy Danko Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 nu suna rau deloc, e zakk all the way...chiar zilele aste ma uitasem la in this river live si la inceput parca efectiv rupe chitara cu acel solo/shred...felicitari si bafta in continuare
Guest Cristi.G Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Deci a iesit bine , chiar daca am inregistrat cu microfon de ''2 lei''.
Shreder_DT Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Vroiai sa zici Zakk Wylde. Ai prea multe efecte si faci abuz de Wah. Incearca sa folosesti wah-ul doar pentru a accentua unele note, benduri in special. Aa, si nu uita, Zakk e foarte recunoscut dupa harmonics urmate de vibrato agresiv. Intr-adevar ai niste lick-uri care aduc pe alocuri cu stilul lui.
Guest Cristi.G Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 ''Zack Wylde'' -my mistake scuze. Merci pentru sfaturi . O sa incerc . ( Dar in momentul de fata nu am luat nici o lectie ..etc.. Am invatat din melodi)
Recommended Posts