Guest outwiththewaste Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 (edited) Salut, Am 21 de ani, imi place sa cant si as vrea sa duc asta la un alt nivel. Nu sunt deosebit de experimentat, inca imi doresc sa pot lua lectii de canto clasic de la un profesor bun, insa pana atunci mi-ar placea sa invat sa cant live cu o formatie. Cateva inregistrari, ceva mai vechiute: http://www.youtube.c...retmax07/videos Din Iulie 2011: Editors - No sound but the wind.mp3 (recomand sa o verificati) Ca melodii pe care as vrea sa le incerc: >>de la Evanescence sunt o multime, in special de pe albumul The Open Door, HIM - Join Me (In Death) ... Am o voce lirica, prefer sa folosesc vibrato. Nu caut sa merg pe stilul rock clasic, as vrea sa imbin vocea mea cu muzica rock pentru ca ma incanta combinatia. Imi place rockul simfonic, una dintre motivatiile mele in ceea ce priveste cantatul o reprezinta vechea formula Nightwish, cu Tarja Turunen ca solist principal. Ca ambitus: bass-bariton... intr-un timp functiona si ceva falset, dar de la ultima laringita, mai deloc Ascult muzica variata, de la opera la death metal... Prin urmare... muzician incepator, caut persoane cu care imi pot dezvolta hobby-ul intr-un mediu placut. Preferabil si cu ceva spatiu de repetare, vecinii mei sunt groaznici daca incerc sa emit la volum maxim. Trebuie sa ma chinui intr-un piano mai mereu si vocea mea are de suferit din cauza asta P.S.: Sunt cam emotiv, nu sunt obisnuit sa cant cu persoane de fata... asa ca e nevoie de rabdare pana ma acomodez. Edited July 6, 2012 by outwiththewaste
mnastase760 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Daca vrei sa incerci ceva dinamic te asteptam >back in black High wai to hell etc .Posibil sa te prinda mai bine . Mihai 0722542773 021 4232600
Recommended Posts