Guest Din Oraºul Acesta Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 MacBook Air, late 2010. Ecran - 13,3 Procesor - Intel Core2Duo 1,86 Ghz Ram - 2GB Video - Nvidia 320 m, 256 mb Stocare - SSD, 256 GB Camera web Primit din State de cateva zile, este impecabil. La sosire, pentru teste, am stat minimum 2 ore juma pe net cu wlanul deschis, deci nici bateria nu are probleme. Se da pentru ca nu reusesc sa ma acomodez cu porcaria de sistem de operare si nu tin o scula de banii astia doar ca sa fac pe trendinezul cu ea. Are cutie, carte tehnica, stick cu sistemul de operare, stick cu MS Office 2011 original, adaptor pentru retea pe cablu, adaptor la priza romaneasca. Este impecabil din toate punctele de vedere, asteapta doar un om care sa se impace cu el, ca eu nu sunt ala. Nu fac schimburi. Nu am nevoie de nimic. Pret - 30 milioane Contact - 0724 271 273. Folositi-l doar daca vreti cu adevarat sa cumparati. Multumesc. PS - Exista si sansa unei negocieri, dar sa nu ne avantam in ea prea tare, da?
Recommended Posts