Guest Genescu Alex Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 (edited) Salut. Sunt Alex Genescu si cant la bass de un an si ceva, avand si 2 ani de chitara electrica inainte sa descopar bassul. am 17 ani si mi-ar placea sa fac parte dintr-un proiect de coveruri si de ce nu si de creatii proprii. sunt deschis la propuneri. daca sunteti interesati, genescu_alex O zi buna Edited June 13, 2012 by Genescu Alex
denn1s Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Salut ! Si eu vreau as imi formez o trupa am 16 ani ..nu ai specificat locatia ..sper ca esti din Tm , ar fi foarte tare
Guest Udi Diana Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Hey. Si eu sunt din Bucuresti si caut trupa.Eu fac chitara de 2 ani .Daca esti interesat sa mai vorbim, add me : lifeisgreenn
Guest JohnRock Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Salut,am postat si eu la sectiunea asta : http://forums.rgc.ro/topic/73449-chitarist-seriosplin-de-atitudine-caut-trupa-de-oameni-pasionati/ As vrea sa imi fac o trupa.Daca esti interesat id-ul meu este davidstef7@yahoo.com
Guest Genescu Alex Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 atat pentru diana cat si pentru John: ce vreti sa cante trupa voastra?
Guest JohnRock Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Pai mie imi place in special rockul classic (aerosmith;GnR;acdc;led zeppelin;deep purple;metallica;chiar si motley crue;europe),dar imi plac si alte genuri de muzica (clasica,etc). Pot canta destul de multe genuri.
Recommended Posts