otringal Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Orga este nou nouta, am luat-o in vara trecuta de la Senia.ro, insa fix atunci m-am apucat de chitara si adio, a stat in dulap NEFOLOSITA deloc, mi-e ciuda de investitia facuta, dar asta e, prefer s-o dau cat inca e impecabila, cu garantie, tot. Garantia este valabila inca 1 an si 3 luni, abia am luat-o de 9 luni, am tot la ea, certificat, carticele (multe si extrem de mari aka groase), suport de partituri, alimentator, tot. Singura chestie care nu o mai am din pacate este cutia, fiind nevoit sa o arunc deoarece din neatentie cand am dezghetat frigiderul, am uitat-o langa si cand m-am intors, era facuta "terci", nu am mai adunat nimic din ea Fara griji insa, orga nu era in cutie Optional pot oferi si un stativ + o husa extrem de buna, sincer nu am vazut husa mai buna de orga, decat poate sa fie hard case, este facuta integral din cauciuc extrem de dur, parca e cauciuc de roata de bicicleta In functie de cum doriti, preturile sunt: Orga separat = 950 ron Husa + stativ + orga = 1100 ron Contact: 0743973415 sau PM!!!
Heruvimium Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Razvane, uite aici cineva care vrea asa ceva...daca te misti repede, o sa vinzi clapa http://www.aaz.ro/detalii/443309/Cumpar succes cu respect =mihai=
otringal Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 Wow, that was sweet of you, n-ai idee cat apreciez!!! Te anunt daca o vand, fac cinste cu o bere pana la suceava
otringal Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 sus!!! se poate da doar orga, sau cu stativ si husa!!! proba in Bucuresti, sector 6!!!
otringal Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 sus!!! in garantie se poate face orice proba doriti!!!
otringal Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 Orga este nou nouta, am luat-o in vara trecuta de la Senia.ro, insa fix atunci m-am apucat de chitara si adio, a stat in dulap NEFOLOSITA deloc, mi-e ciuda de investitia facuta, dar asta e, prefer s-o dau cat inca e impecabila, cu garantie, tot. Garantia este valabila inca 1 an si 3 luni, abia am luat-o de 9 luni, am tot la ea, certificat, carticele (multe si extrem de mari aka groase), suport de partituri, alimentator, tot. Singura chestie care nu o mai am din pacate este cutia, fiind nevoit sa o arunc deoarece din neatentie cand am dezghetat frigiderul, am uitat-o langa si cand m-am intors, era facuta "terci", nu am mai adunat nimic din ea Fara griji insa, orga nu era in cutie Optional pot oferi si un stativ + o husa extrem de buna, sincer nu am vazut husa mai buna de orga, decat poate sa fie hard case, este facuta integral din cauciuc extrem de dur, parca e cauciuc de roata de bicicleta In functie de cum doriti, preturile sunt: Orga separat = 950 ron Husa + stativ + orga = 1100 ron Contact: 0743973415 sau PM!!! SCHIMB SI CU CHITARE ELECTRICE !!!
otringal Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 sa va uitati cu sutele dar sa nu care cumva sa faceti vreo oferta, sa lasati vreun mesaj, sa cereti o reducere, ceva, ca e clar ... sigur vand un produs dubios cu defecte si intentii ascunse ... ete ca s-a dus, mersi mult RGC si Sorin!!!
Guest Lucutari Sergiu Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Iti dau 900lei pe toate ,daca o mai ai .
otringal Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 (edited) . Edited October 16, 2012 by otringal
Recommended Posts