stone Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Cautam vocalist si clapar din orice oras pentru un proiect ambitios. Trupa (momentan chitara, bas, tobe) e din Cluj, dar pentru moment nu conteaza locatia viitorilor colaboratori. Avem deja cateva compozitii si dispunem de studio si sala de repetitii. Vocal Influente: A-Ha, Coldplay, One Republic, Thirteen Senses, Keane, Kurt Nilson, Espen Lind, Simple Minds, U2, Tears For Fears. Cerinte: - cunostinte bune de limba engleza - stapanirea vocii de cap - dictie buna - deschidere spre nou - spirit creativ - seriozitate si implicare Clapar Influente: A-Ha, Coldplay, One Republic, Thirteen Senses, Keane, I Am X, White Lies, Depeche Mode, Snow Patrol, The Editors, Camouflage, The Cure, Crystal Castels, Hurts, Simple Minds, Talk Talk, Tears For Fears, Dredg. Cerinte: - sa fie pasionat de sunete analogice si nu numai - sa aiba instrument(e) (noi avem deja un Roland D50, Roland Fantom X7 si un Virus Indigo, dar orice instrument nou e binevenit) - sa fie deschis la nou - sa aiba spirit creativ, sa ii placa sa creeze tonuri - seriozitate si implicare Daca esti interesat, trimite un demo la emysandru@yahoo.com sau suna la 0740198495 – Emi. Putem trimite si noi piese la cerere.
DanielMusic Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Buna, cum sa zic, eu mai mult pe metal melodic sunt dar coldplay si the cure ar fi ok
stone Posted May 9, 2012 Author Posted May 9, 2012 Eu am dat niste nume de formatii ca repere de tehnica vocala si cam ce mi-as dori eu de la un vocal pe piesele noastre.Trimite-mi un mic demo.
DanielMusic Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Eu am dat niste nume de formatii ca repere de tehnica vocala si cam ce mi-as dori eu de la un vocal pe piesele noastre.Trimite-mi un mic demo. Eu sunt clapar nu vocalist, si da am demo, dami add: danielnistreanu@yahoo.com
stone Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 ok ti-am trimis un mail si scuze de confuzie astept demo-ul tau
todoran bogdan Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 salut. as fi interesat de anuntul vostru. sunt vocalist si am mai cantat in ceva trupa. as putea veni la o repetitie sa vedem ce iese. daca sunteti interesati pm
stone Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 daca esti din cluj ne-am putea vedea, mai sus in anunt e nr meu de tel sau mail-ul meu
Recommended Posts