www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Voce Pentru Alternative Rock

Recommended Posts

Guest alternative_band
Posted

Daca ai voce si iti place rock-ul alternative vino sa te alaturi unui grup de 4 instrumentisti pasionati: chitara, bass, clape si tobe. Proiectul este la inceput asa ca este momentul cel mai bun sa te alaturi grupului.Trupa isi propune sa dezvolte un repertoriu bazat pe piese proprii care sa includa si cateva cover-uri. Pentru preselectie pregateste macar una din piesele de mai jos si vino sa ne intalnim:

Stereophonics - Dakota

Placebo - Every you, every me

Blue October - Say it

Pixes - Where is my mind

De apreciat daca ai ceva inregitrari cu tine, trimite-ne pe alternative.band@ymail.com sau PM.

Trupa repeta intr-o sala inchiriata cu toate dotarile, undeva in zona Muncii de la 8 seara.

Te asteptam!

• 3 weeks later...
Guest alternative_band
Posted

salut,

oferta este inca valabila, da-ne mai multe detalii despre tine, pe mail sau PM si stabilim o intalnire la sala sa ne vedem.

bafta

Posted

Salut ma numesc Mihai am ceva experienta de cativa ani in muzica dar as putea sa scriu vrute si nevrute aici as prefera sa luam legatura la tel si sa ne vedem 5 min pentru o auditie daca nu aveti nimic impotriva nr meu de tel este 0762 601680 dati-mi un sms cu nr vostru de tel sa putem lua legatura multumesc

• 3 weeks later...
Guest Dem Wacykiewicz Anca
Posted

Buna, anuntul mai este valabil? M-ar interesa pa particip la o auditie. Numarul meu este 0734317788. Multumesc

Guest alternative_band
Posted

da este inca valabil, ne auzim

• 4 weeks later...
Guest Mihaita Dinu
Posted

Salut! Singura problema pentu mine: sunt din constanta. Am facut acum cateva inregistrari, cant si la chitara. Sper sa va placa. Pot canta si scream ca in

Momentan cant in opera din lipsa de ocupatie.

Daca sinteti interesati in scream va rog sa-mi spuneti, voi inregistra un demo.

behind blue eyes.wma hey jude.wma

yahoo& skype Mik_el_angello

• 2 weeks later...
Guest alternative_band
Posted

salut,

multumim de inregistrari, cautam pe cineva din Bucuresti cu care sa repetam de doua ori pe saptamana.

Multa bafta,

anuntul este inca valabil pentru cei interesati.

• 2 weeks later...
Guest alternative_band
Posted

un mic update: intre timp trupa a dezvoltat un mic repertoriu de piese proprii si acum avem nevoie de vocal pentru a inregistra cateva piese si a incepe concertele. Suntem deschisi si acceptam idei noi, incurajam creativitatea si ne dorim sa facem piese cu un sound fresh si teme cat mai originale.

Urmeaza-ti visul de a fi pe scena, alatura-te trupei!