GuitarTovaras Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Cine a are cum ii place etc. Si chestia cu X Series de la Jackson,ce are in +? Link to comment Share on other sites More sharing options...
robinfinity Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 (edited) Din cate am vazut eu, chitarile din seria X noua au urmatoarele in comun: - basswood body - neck-thru - made in India (in asta nu sunt 100% sigur, am citit doar in ceva review pe net) - doze Duncan Designed sau EMG in rest sunt cele mai ieftine chitari neck-thru pe care le-am vazut (desi acum poti sa iti iei neck-thru second-hand mai bun si mai ieftin, cu criza asta minunata). Seria veche de X series parca aveau doar bolt-on neck dar tot Duncan designed. Erau ceva intre seria JS30 si DK2, KE3, RR3, etc. Pe mine m-ar fi tentat un RRXT, de culoarea verde (sau am tampit sau am vazut prea mult Type O ) dar nu am nici bani si chiar si din chitarile mele actuale trebuie sa vand (si nu se inghesuie lumea ). Edited May 3, 2012 by robinfinity Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts