florerusu Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 Pedalboardul este facut de Nelu_bas! In stare impecabila! UN pedalboard facut de un perfectionist, arata mai bine decat suna:)) Tolex green cu pedalspace grey. Suficient pt pedala volum(wah) + 10-15 pedale. Este cablat pe dedesubt. Sursa este facata in RO de catre Dominance.O sursa care echivaleaza cu VoodooLab PP2! 10 iesiri, fiecare complet izolate! 5x 9 V 3X12V 1x15V 1x18V Sursa poate alimenta ORICE pedala posibila!De la Eventide Timefactor , Pigtronix, EHX POG etc! Spatiul pt pedale este deja gaurit si cablat pt ca 10 pedale sa aiba curent! PedalBoard+sursa nu depasesc 4kg! Pedalboardul este dotat cu mufa instalata de power + 2 mufe in-out pt cablu instrument chitara-amp. Aspect impecabil si ingrijit + stil! separat nu se merita sa le vind pt ca e pacat sa scot toate cablaraiele de sub el. Pret de vanzare 600 lei! Mult mai putin decat am iesit eu cu tot + munca mea si a unui prieten de a mufa si alimenta nu o contabilizez. Fara schimburi.Mersi! poze cu pedalboardu si sursa. florerusu@yahoo.com pm 0757635982
Recommended Posts