the_resident Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 (edited) Salutare, Caut un tobar care poate are tobele in sufragerie si nu are unde sa faca galagie Nu am trupa si nici nu intentionez sa imi fac, sau sa dau concerte Vreau sa cant doar de amuzament, Stau la casa, am un amp de 100W si 6 chitari :-) Mai exista un amp mic care e legat la PC si de acolo vin niste piese de pe GuitarPro, Nivelul meu este mediu, pot canta cam orice piesa normala mai putin solouri complexe, Ideea e sa cantam (jam) orice gen, de la blues rock'n roll la metal Cam asta e ideea.. Daca e careva interesat lasa-ti un PM si vb. pe mail sau la tel. RockOn.! ~ \m/ ----- Ps. nu ca nu stiu sa numar dar poza e veche si intre timp mi-am mai luat o chitara : )) Edited April 4, 2012 by the_resident 1
Sympthom Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 Ai de capu meu , de unde ai tu echipamentu asta ?) Eu abia mi-am permis o chitara o pedala si un amp cat de cat LOL... Fain de tine ,
the_resident Posted April 4, 2012 Author Posted April 4, 2012 (edited) haha, le-am luat pe rand ma lol ce tare esti : ))) nu is chiar asa "prosper" si toate le-am luat second hand la "ocazie" daca cauti gasesti, plus ca nici o chitara nu ii super mega profi, is cam low-middle suff, da pt. mine is excelente, ma descurc cu ele, mai am un b.c. rich warlock mega fain ala ii mai recent si nu l-am pozat "la gramada" si daca iti zic cu cat l-am luat ma bati : )) faza cu anuntu' e ca ii plictisitor sa cant asa de unu' singur, mai bag un jam cu guitar pro da nu e ca si cum ii zici la tobar sa bata intr-un fel, am cantat mai demult (fucking de mult) intr-o trupa thrash si stiu cum e. bafta. Edited April 4, 2012 by the_resident
Recommended Posts