Guest En1gma Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 aha,am inteles.pai asta este acum,ce sa fac,a iesit cum a iesit.Ptr. mine e ok, nu stiu cam ce materiale ai fi vrut sa comand de pe net,dar in fine..bine,vinilin aia da, dar altceva chiar nu`mi vine in minte.oricum, incearca sa faci asa ceva acasa si ai sa vezi ca nu e chiar asa usor de facut precum sa-ti cumperi unul gata facut.Stiu ca nu e cine stie ce,dar ptr. mine e ok . Numai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratfan Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 aha,am inteles.pai asta este acum,ce sa fac,a iesit cum a iesit.Ptr. mine e ok, nu stiu cam ce materiale ai fi vrut sa comand de pe net,dar in fine..bine,vinilin aia da, dar altceva chiar nu`mi vine in minte.oricum, incearca sa faci asa ceva acasa si ai sa vezi ca nu e chiar asa usor de facut precum sa-ti cumperi unul gata facut.Stiu ca nu e cine stie ce,dar ptr. mine e ok .Numai bine As putea sa-ncerc sa fac cutia, dar cablajul no way (n-am deloc experienta). Puteai sa cumperi un grill cloth d p thomann. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest En1gma Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Ok,am gasit materiale(vinilin).Acum intr-adevar arata mult mai bine.Trebuie insa refacuta rama aceea din fata. De sunat..suna chiar bine :) Sapt viitoare vine si head-ul,atunci o sa pot sa-l incerc cum trebuie.Asta a fost doar o solutie de moment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts