Guest En1gma Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 aha,am inteles.pai asta este acum,ce sa fac,a iesit cum a iesit.Ptr. mine e ok, nu stiu cam ce materiale ai fi vrut sa comand de pe net,dar in fine..bine,vinilin aia da, dar altceva chiar nu`mi vine in minte.oricum, incearca sa faci asa ceva acasa si ai sa vezi ca nu e chiar asa usor de facut precum sa-ti cumperi unul gata facut.Stiu ca nu e cine stie ce,dar ptr. mine e ok . Numai bine
Stratfan Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 aha,am inteles.pai asta este acum,ce sa fac,a iesit cum a iesit.Ptr. mine e ok, nu stiu cam ce materiale ai fi vrut sa comand de pe net,dar in fine..bine,vinilin aia da, dar altceva chiar nu`mi vine in minte.oricum, incearca sa faci asa ceva acasa si ai sa vezi ca nu e chiar asa usor de facut precum sa-ti cumperi unul gata facut.Stiu ca nu e cine stie ce,dar ptr. mine e ok .Numai bine As putea sa-ncerc sa fac cutia, dar cablajul no way (n-am deloc experienta). Puteai sa cumperi un grill cloth d p thomann.
Guest En1gma Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Ok,am gasit materiale(vinilin).Acum intr-adevar arata mult mai bine.Trebuie insa refacuta rama aceea din fata. De sunat..suna chiar bine :) Sapt viitoare vine si head-ul,atunci o sa pot sa-l incerc cum trebuie.Asta a fost doar o solutie de moment.
Recommended Posts