Guest da capo al fine Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Chitarist solo/ritmica, compozitii proprii, cu experienta repetitii, concerte, studio, caut intrumentisti (in special tobosar si bassist) interesati pentru a forma o trupa de rock alternativ. Cerinte instrumentisti: - nivel mediu ( baza muzicala formata - nu sunt obligatorii studiile muzicale, dar sunt binevenite) - creativitate - deschidere spre idei noi - timp pentru repetitii de 2 ori pe saptamana - dorinta de afirmare - spirit de echipa Preferintele mele muzicale din zona alternative/metal/progressive sunt: Muse, SOAD, Porcupine Tree, Avanged Sevenfold, Foofighters etc. Ascult si rock mai clasic GNR, Mettalica, Led Zeppelin, Deep Purplele,Pink Floyd, Black Sabbath all the way down to Beatles, clasica, jazz. Contact: email_to_mihai@yahoo.com
Guest da capo al fine Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 si o piesa compusa de mine cu vechea trupa: http://cache.reverbnation.com/widgets/swf/18/facebook_widget.swf?id=artist_1599449
Guest Mircea19 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 suna interesant.. si sunt interesat... sunt chitarist am ceva ani experianta ... daca esti interesat de inca o chitara in trupa da-mi te rog un semn pe mircea.olariu@yahoo.com
Guest da capo al fine Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Formula e aproape completa, mai avem nevoie doar de un bassisit, hai cu bassu'!!!
Recommended Posts