www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Piatra Neamt

Guest TimeRobber

Recommended Posts

Guest TimeRobber

In zilele urmatoare am drum spre Piatra Neamt , si sunt curios daca exista vreun magazin de muzica in orasul acesta. Daca da , atunci imi puteti da cateva informatii ? multumesc.

Guest Chiperion

Mai, frate...pe legea si pe cinstea mea ca n-am gasit nimic pe Internet (n-am fost niciodata in oras si n-am prieteni nemteni). Am gasit doua firme de ,,arta si artizanale'', acolo, nu tu descriere, nu tu nimic. Daca vrei, iti dau numerele lor de telefon, dar mie numele alea numai a muzica nu-mi suna.

Guest hututui

Mai, frate...pe legea si pe cinstea mea ca n-am gasit nimic pe Internet (n-am fost niciodata in oras si n-am prieteni nemteni). Am gasit doua firme de ,,arta si artizanale'', acolo, nu tu descriere, nu tu nimic. Daca vrei, iti dau numerele lor de telefon, dar mie numele alea numai a muzica nu-mi suna.

cum vii de la gara, mergi inainte pe soseaua principala, traversezi prima intersectie si o sa dai de un magazin cu articole sportive si instrumente muzicale, pe partea dreapta. oferta e saracacioasa, sper sa gasesti ceva (sunt nascut si crescut" in Piatra Neamt si am fost pe acolo acum cateva luni...

mai bine mergi la Bacau, ai sanse mult mai mari sa gasesti instrumente muzicale, stiu ca este un magazin MC Music.bafta!

Edited by hututui