Guest TimeRobber Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 In zilele urmatoare am drum spre Piatra Neamt , si sunt curios daca exista vreun magazin de muzica in orasul acesta. Daca da , atunci imi puteti da cateva informatii ? multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TimeRobber Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 up pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chiperion Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 Mai, frate...pe legea si pe cinstea mea ca n-am gasit nimic pe Internet (n-am fost niciodata in oras si n-am prieteni nemteni). Am gasit doua firme de ,,arta si artizanale'', acolo, nu tu descriere, nu tu nimic. Daca vrei, iti dau numerele lor de telefon, dar mie numele alea numai a muzica nu-mi suna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hututui Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 (edited) Mai, frate...pe legea si pe cinstea mea ca n-am gasit nimic pe Internet (n-am fost niciodata in oras si n-am prieteni nemteni). Am gasit doua firme de ,,arta si artizanale'', acolo, nu tu descriere, nu tu nimic. Daca vrei, iti dau numerele lor de telefon, dar mie numele alea numai a muzica nu-mi suna. cum vii de la gara, mergi inainte pe soseaua principala, traversezi prima intersectie si o sa dai de un magazin cu articole sportive si instrumente muzicale, pe partea dreapta. oferta e saracacioasa, sper sa gasesti ceva (sunt nascut si crescut" in Piatra Neamt si am fost pe acolo acum cateva luni... mai bine mergi la Bacau, ai sanse mult mai mari sa gasesti instrumente muzicale, stiu ca este un magazin MC Music.bafta! Edited July 28, 2006 by hututui Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Koma Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 ... magazinul nu mai e acolo. a fost mutat. aaa... TimeRobber, ai plecat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hututui Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 imi iau angajamentul ca am gresit! s-au schimbat multe prin Piatra. scuze inca o data! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts