Guest Andreea Balaoiu Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Buna ziua! Numele meu este Andreea. Dorinta mea de ceva vreme a fost sa pun bazele unei trupe de metal simfonic si incetul cu incetul , datorita oamenilor pe care i-am cunoscut, acest vis incepe sa prinda contur din ce in ce mai mult. Deocamdata suntem in stadiul incipient, lucram coveruri si in acelasi timp dorim sa trasam primele compozitii. Suntem constienti ca lucrurile nu vin in graba si daca vrem sa fie facute bine trebuie o oarecare meticulozitate. Insa, avand oameni alaturi se poate lucra, mai ales daca exista dorinta si ingeniozitate. Tintim spre expresivitate, atmosfera si mai ales originalitate. De aceea ne-am gandit ca o achizitie de calibrul unui violoncel ar da un plus de culoare si profunzime sunetului. Punem accent pe libertatea de expresie si incurajam contributiile venite din suflet la piese si mai ales lucrul in echipa pentru a concretiza ceva care sa ne placa tuturor. Daca esti violoncelist si te-ar interesa un astfel de proiect, contacteaza-ma la numarul de telefon : 0744 653 228
Recommended Posts