UrsulBrun Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Cautam un clapar si un chitarist cu talent pentru un proiect de cover-uri serios. Avem sala si scule (banii pe sala se impart intre mebrii trupei si se iau NUMAI din cantarile viitoare). CerinteUniversale : max 30 de ani, dorinta de munca si seriozitate, de preferinta, sa nu mai cante in alta trupa, Cerinte Clapar: o clapa decenta gen korg pa 80, Yamaha 910s, roland phantom g6, etc. Poate sa cante la repetitie pe ce vrea dar sa aiba si o clapa buna Chitarist: sa poata schimba gama, sa poate canta piesele astea fara sa greseasca (vizibil). Piese pentru o eventuala auditie: Corazon Espinado (La sau sol) Sex Bomb (din gama lui tom johnes, nu imi amintesc - parca re sau mi) I want to break free (RE) De asemenea se cere adaptabilitate. Genuri Rock (cu multe subgenuri), Blues, Pop Rock, Jazz, Pop, s.a. Tel: 0728793224
Stefan OPREA Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Sal, daca sunteti din Bucuresti, ma bag pe postul de chitara : aruncati un ochi pe profilul meu, toate cele bune!
UrsulBrun Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 (edited) Mai multe detalii despre noi: Suntem din Bucuresti. Repetam mereu Sambata si Duminica Ritmul este de cam 5 cover-uri noi pe saptamana (facem numai piese celebre) pana ajungem la nu numar de 6-7 programe - avem deja 3 programe finalizate in noua componeta. Avem sunteul nostru ( JBL PRX > 8000 de wati, fiecare om cu monitorul lui - tot PRX) In functie de cate programe vrea clientul - 1-2-n programe si de cat de mare e evenimetul facem si pretul. (Incepem cu 600 de euro - pretul de baza fara suntelu nostru - pentru evenimente relativ mici si ne ducem pana la 2500 pentru 6 programe si suntet complet). tindem spre o formatie de 5 menbri - chitarist, baterist, vocal, clapar, si basist. Cam asta ar fi... Edited February 10, 2012 by UrsulBrun
Speedyrp Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 daca mai aveti nevoie de chitarist nr meu este 0743 171 869
UrsulBrun Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Gata, am gasit un chitarist bun. Ar mai trebui un clapar. La clapar poate sa cante si cu altii nu e problema, dar sa arate cat de cat cumva si sa fie serios.
UrsulBrun Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Hai fratilor, un clapar bun, ajutati-ma daca stiti. Faca 800 de euro pe luna cel putin 6 luni pe an
dodorel Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 iti las nr meu de telefon sunt chitarist cu experienta de 10 ani si-ti aduc si clapar f bun 0743510644
UrsulBrun Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Gata, am gasit si un clapar bun. Multumesc tuturor celor care au venit la casting si tuturor celor care ne-au cotactac si au incercat sa ne ajute.
Recommended Posts