Guest rrina72 Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Misty_Mixdown.mp3 Salutari! Am vazut aseara pe NCN un concert SADE grozav...Desi imi place tare mult, nu-mi dau seama in ce gen s-ar incadra, asa ca poate sa ma lamureasca cineva? As vrea sa gasesc instrumentisti care sa cante in acest stil, eu deocamdata,ca incepatoare, cant jazz...singura
Guest John_OttO Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Misty_Mixdown.mp3 Salutari! Am vazut aseara pe NCN un concert SADE grozav...Desi imi place tare mult, nu-mi dau seama in ce gen s-ar incadra, asa ca poate sa ma lamureasca cineva? As vrea sa gasesc instrumentisti care sa cante in acest stil, eu deocamdata,ca incepatoare, cant jazz...singura Hmmm din cunostintele mele nu foarte elevate cu privire la genuri Sade canta cafe concert acum daca cineva crede ca eu gresesc sa ma corecteze ca sa nu iduc lumea in eroare.Eu desi sunt hardcorist chiar imi place Sade foarte mult si am ascultat de mic.Chiar acum ca fan Deftones imi place foarte mult cover-ul facut de ei dupa No ordinary love.PACE!
Guest rrina72 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Multzam fain! Pana la proba contrarie....asa sa-i ramana numele! Si mie imi place tare mult;am sa ascu;t piesa de care spui; sunt sigura ca e reusita.LOVE!
Guest John_OttO Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Multzam fain! Pana la proba contrarie....asa sa-i ramana numele! Si mie imi place tare mult;am sa ascu;t piesa de care spui; sunt sigura ca e reusita.LOVE! Aha este foarte reusita mai ales ca Chino Moreno are o voce foarte potrivita pt asa ceva.Suna super ok cu privire la still astept sa ma contrazica careva sau ma rog sa confirme.PACE!
Guest John_OttO Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Acum mai nou am vazut anumite piese Sade clasificate ca fiind Acid Jazz.Acum poate ca adevarul e undeva la mijloc oricum mie imi place.PACE!
serban Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 coverul deftones dupa no ordinary love e genial scuze de off-topic, dar nu ma puteam abtine. oricum, Sade e foiarte misto, Kiss Of Life e piesa mea favorita, si printre primele pe care le-am invatat la bass, deci are semnificatie sentimentala
Guest John_OttO Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 coverul deftones dupa no ordinary love e genial scuze de off-topic, dar nu ma puteam abtine. oricum, Sade e foiarte misto, Kiss Of Life e piesa mea favorita, si printre primele pe care le-am invatat la bass, deci are semnificatie sentimentala Eh mai Serbane zi-mi si mie vreo piesa de la Deftones care sa nu fie geniala si unica daca tot o luam pe aria offtopicului.Dar piesa e chiar geniala in ambele variante.PACE!
Recommended Posts