Guest Seraph Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 @ mr recrut io is curios de o kestie: daca tot nu ai incredere in sfaturile oamenilor, de ce nu te duci sa testezi procesoarele chiar tu?! asta e cea mai buna solutie.. asa o sa vezi si tu cum suna ceva sau altceva si o sa iti iei chiar ce iti doresti fara sa regreti mai tarziu, cand o sa auzi de alt procesor, ca ai fi putut incerca altceva. la urma urmei nu conteaza ce spune lumea, trebuie sa iti placa tie cum suna, indiferent ce marca sau model ar fi. numai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest recrutul Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 ma duc pana in canada sa le incerc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tudor. Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 poti sa incerci in tara..si sa iei de afara.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jack Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 poti sa incerci in tara..si sa iei de afara.. ADICA, TZIGANIE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MMG Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 Jack zise: "Adica, tziganie !" Incearca sa intelegi ca ORICE ocazie in care iti intra cineva in magazin si incearca ceva de la tine este esentiala pentru afacerea ta si pentru obrazul afacerii tale. Un om bine primit la tine in magazin, indiferent daca cumpara sau nu, indiferent cit iti freaca sculele expuse, este un om care va reveni sau care va spune si altora despre tine lucruri bune. Nu conteaza ca acum va cumpara de dincolo, important este ca te va tine minte si la un moment dat se poate sa revina. Dar, cine sint eu ca sa dau lectii pe care nu le-ai cerut despre o afacere care nu imi apartine? Macar atit vreau sa spun: daca nu ai sistem nervos si inteligenta necesara pentru a lucra cu oamenii, asta nu inseamna ca trebuie sa folosesti o expresie peiorativa la adresa unor colegi de forum. Am sa ma interesez interesele carei firme le reprezinti si am sa incerc sa o evit, eventual voi recomanda acest lucru tuturor cunoscutilor mei. La urmatoarea remarca de acest gen pe care o vei face voi folosi si butonul de "Ignore" asupra user-ului tau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faust Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 Am sa ma interesez interesele carei firme le reprezinti Te ajut eu. MC Music. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tudor. Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 ADICA, TZIGANIE! bey omule...oricum omu zicea ca o sa ia de afara...problema lui era ca luand de afara, nu avea cum sa incerce procesorul respectiv...si oricum daca nu ma insel omul oricum nu e interesat de procesoarele pe care le aduceti voi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Seraph Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 ADICA, TZIGANIE! nu stiu ce ai vrut sa faci da nici nu'ti inchipui cat ai pierdut la faza asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ildest Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 ADICA, TZIGANIE! Cred ca se refera la clientii lui mai colorati pe care ii serveste cu placere .. dar asa e in comert ... cred ca domnului jack nu i-ar pasa daca ar vinde parizer sau masini, atata timp cat el vinde ceva. Daca el crede ca incurajand incultura rezolva ceva ... problema lui. Sunt de parere ca atunci cand vinzi ceva trebuie sa pui pasiune in ceea ce faci ... si chiar sa iti pese de cei ce intra la tine in magazin .. chit ca intra doar sa se uite sau sa incerce ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jack Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 Cred ca se refera la clientii lui mai colorati pe care ii serveste cu placere .. dar asa e in comert ... cred ca domnului jack nu i-ar pasa daca ar vinde parizer sau masini, atata timp cat el vinde ceva. Daca el crede ca incurajand incultura rezolva ceva ... problema lui. Sunt de parere ca atunci cand vinzi ceva trebuie sa pui pasiune in ceea ce faci ... si chiar sa iti pese de cei ce intra la tine in magazin .. chit ca intra doar sa se uite sau sa incerce ceva. n-ai inteles chestia cu probatu' la magazin si apoi cumparatu' de la aia cu geanta in tren! Nu e nici o diferenta intre aia colorati si ceilalti cu mentalitatea asta! Cat despre pasiune, las-o mai moale, te rog! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ildest Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Frate , cand intru la tine in magazin sunt potential client ... si trebuie sa fiu tratat ca atare ... chit ca o sa cumpar chit ca nu. De unde sti tu ca respectivul nu isi va lua de la tine ... daca il tratezi cum trebuie sunt sanse mari sa cumpere de la tine , dar dac a e tratat ca un cur .. cum am fost eu cand am intrat in magazinul tau, nu isi va lua de la tine. Si chiar daca nu isi cumpara(desi garantia ii va fi destul de greu de rezolvat daca isi ia din canada) de la tine , el iti va face o aimagine buna si publicitate gratuita pe unde va merge : "uite am fost la mcmusic si m-au lasat sa probez asta si au fost oameni cu mine .. etc etc" si nu toti au matusi , mame , tatii , catei prin strainatate .. si asa o sa vina sa cumpere de la tine. Daca ai studia putin marketing ai descoperi ca felul asta de publicitate este cel mai benefic si are cel mai mare impact . Dar e magazinul tau si iti faci aceasta politica dupa cum vrei tu, sa stii totusi ca marcile pe care le reprezinti au greutate. Peace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitarizt Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Line 6 POD XT LIVE sau VOX TONELAB...pareri cineva...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ildest Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Tonelab Se .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts