raulbadea Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 (edited) Caut un instrumentist: clarinet, oboi, flaut, trompeta, saxofon. Pentru standarde de jazz. Sunt din Resita, dar ma pot deplasa oriunde. Ma gasiti si pe net: http://www.youtube.com/watch?v=r_x-yUOvVbI&feature=related Deschis si altor forme de colaborare. Astept propuneri! Contact: raulbadea@yahoo.com +40727590355 Multumesc! Raul Badea Edited February 1, 2012 by raulbadea
raulbadea Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 caut un instrumentist suflator (clarinet, oboi, flaut, trompeta, saxofon). nu ma intereseaza varsta si experienta, doar pasiunea de muzica si pofta de studiu. pana dam in virtuozitate, sa ramanem dupa partitura.
raulbadea Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Multumesc! In 2 saptamani ajung la Cluj. Alatura-mi-te!
dare Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Nu pot sa sulfu nici de praf din pacate ... sunt tobar, dar din ce am vazut in video-ul ala cred ca bati mai bine ca mine
raulbadea Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 lasa-mi un telefon, email, sa ne putem auzi, te rog. se prea poate sa gasim o formula si pentru noi!
Recommended Posts