catalinhayek Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Salut. Dupa cum spune si titlul, cautam un chitarist cu experienta live. Ne-am infiintat acum 5 luni, timp in care am sustinut concerte in diverse locatii din Bucuresti, printre care pot mentiona Spice Club, Yellow Club, Big Mamou, Casa Wersteiner etc. Mai jos gasiti linku-ri cu filmari din concertele noastre. Mentionez ca detinem SALA PERSONALA de repetitii in zona ultra-centrala (in spatele magazinului Cocor, Piata Unirii) : Walking in memphis - The Colours LIVE @ Spice Club - Colaj Shakin' Stevens - Omul ce se poate incarda in formula noastra trebuie sa intruneasca urmatoarele calitati : 1. Seriozitate, punctualitate 2. Disponibilitatea de a studia, in particular, piesele 3. Disponibilitatea de a repeta cel putin 3 zile pe saptamana. 4. Sa manifeste un entuziasm obiectiv vis-a-vis de ceea ce inseamna prestatiile live Pentru detalii, va rog contactati-ma la nr de telefon : 0733 726 574 ( Catalin) 0721 583 555 (Mihai) Va multumesc
dodorel Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 salut dak va intereseaza un membru in trupa adaugati in lista de mess guitardodo666, salutare!
Stefan OPREA Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 (edited) Cum ramane cu lista aia de coveruri?... Edited January 17, 2012 by Stefan OPREA
Ender Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Salut, Ma intereseaza, cant de vreo 10 ani, am experienta de coveruri si compozitie proprie, precum si de cantari live. Sunt disponibil pe messeneger la untilisleepd2. Multumesc.
Stefan OPREA Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 (edited) Vrajeala ieftina! Unii oameni n-au ce cauta pe forumul asta. Parerea mea! Pace! Edited January 30, 2012 by Stefan OPREA
Recommended Posts