Guest Buffaloh Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Salut ! Vreau sa dedic putin timp pentru dezvoltarea auzului . De aceea va rog sa imi sugerati niste melodii mai usoare pe care sa le pot invata "dupa ureche"
Sammy M. Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Ti-as recomanda Knocking On Heaven's Door(daca nu o stii deja),Red Hot Chili Peppers - Otherside,BLS - In this river,Guns N' Roses - Don't Cry.
Draykor Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 http://justinguitar.com/en/AU-000-AuralTraining.php Dig in!
Guest Buffaloh Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 @Draykor : Multumesc , o sa studiez linkul . @Samy M : Cele 2 melodii interpretate de G n' R le stiu deja doar vizualizand zeci de videouri live . O sa incerc sa le invat pe celelalte 2
Guest Buffaloh Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Am reusit sa cant "In this river" , insa la pian momentan . Acum o sa trec si la chitara . Ideea e ca am avut totusi nevoie de tonica ca sa o pot invata ...sper ca , cu timpul sa pot deslusi tonica.
Recommended Posts