www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

racnet de ajutor


Guest Chiperion
 Share

Recommended Posts

Guest Chiperion

Mai intai, sa ma ierte domnii din staff pentru ca n-am de lucru si mai pun intrebarea asta o data (mai mult sau mai putin) dar pe thread-ul oficial nu prea mai astept sa-mi raspunda nimeni. Asadar...

 

Vas'ca avem una bucata incepator, corn-verde 'au cum oti hi vrand sa-i ziceti, care incepator prezinta una bucata idee fixa: vrea musai chitara, musai electrica, musai pentru metale.

 

Lasand gluma la o parte...mi-ar placea sa ma axez pe ceva gothic sau power metal, asta cand oi trece si io de elementele de baza; dispun de un buget de 10 milioane lei vechi, de un PC cu o configuratie audio bunicica si de un amplificator Akai de prin, daca nu ma-nsel, '84. Nu stiu ce putere are, dar are un speaker de sala mica atasat (83 cm. inaltime). Nu mi s-a pus pata pe o anume marca, sau pe o chestie neaparat noua; atata timp cat ma pot intelege bine cu scula totu-i cuser.

 

M-am mai documentat si m-am benoclat si eu la ce se afla pe piata, intre timp...si am ramas cu o vaga fixatie pe produsele Grosmann:

 

http://www.grosmann.ro/produs_detalii.php?...51&Page=Chitare

http://www.grosmann.ro/produs_detalii.php?...56&Page=Chitare

http://www.grosmann.ro/produs_detalii.php?...34&Page=Chitare

http://www.grosmann.ro/produs_detalii.php?...39&Page=Chitare

 

Ce m-ati sfatui?

Link to comment
Share on other sites

Guest Ildest

Daca iei de la grossman te sfatuiesc sa te duci sa incerci pe acolo .. nu ca sunt proaste, nici pe departe, dar daca omul te lasa sa incerci tot ce vrei nu inteleg de ce sa nu faci asta(sa ne simtim si noi in magazinul lui asa cum se simt alti afara unde au voie sa testeze orice .. fara intrebari stupide de genu .. dar sigur cumperi , arata banii si alte chestii). Recomand lemnul de mahon(ptr mai mult bass) si alder( ptr mai multe inalte).

Edited by Ildest
Link to comment
Share on other sites

Guest diogrey

uite daca ai bani sanatosi de dat si vrei sa fii un metalist power cu un sunet gen pantera, iti trebuie un corp de alder si o doza sanatoasa

asa ca pt power metal gen pantera iti recomand

http://www.grosmann.ro/produs_detalii.php?...28&Page=Chitare

si cu o doza bridge

http://www.grosmann.ro/produs_detalii.php?...eymour%20Duncan

 

dar daca vrei sa fii gothic un

http://www.grosmann.ro/produs_detalii.php?...39&Page=Chitare

poti sal tii cu dozele originale

 

 

deci in concluzie daca vrei gothic s power metal nush cum le inpacii...eu zic ca prima e mai tare si daca vb cu cristi grosu poti sa o faci custum ...cine stie poate niste flacari

Link to comment
Share on other sites

Guest Chiperion

Va multumesc, domnilor, pentru replicile prompte, prietenoase si constructive.

 

E-he! Pe Les Paul Deluxe imi cam sclipesc ochii, pe legea mea. Cat despre flacari...sunt si io acolo o chestiune cu ochi, sa nu zic ce; atata-mi mai trebuie, sa si pozez in vreun mester. Acuma...poate ca ma-nsel amarnic, dar prin termenul "power metal" vad mai degraba Stratovarius decat "power groove" cantat de Pantera. (Patetic, pentru unii, dar tipii astia au un efect...sa-i zic inaltator, de morale-boosters, asupra mea.)

Cum le impac? Asta e treaba de avansat si nu stiu daca am eu c**ie pentru asa ceva, insa parerea mea e ca o tema romantioasa/fantastica ar putea sa elimine melancolia frizata de gothic si sa mearga barem pe o nazuinta catre ceva mai bun, o evolutie, o intelepciune ne-seaca, un zambet sau o speranta printre lacrimi.

 

(Daca pare ca ma joc cu cuvintele, ca emit opiniii neavizate sau altceva - sa se noteze ca am mers exclusiv pe partea literara/elementele transmise, unde am putina experienta, si sa se scuze o interventie mai hazardata a unui tip care nu poate da decat o parere personala, pe care se chinuie s-o cizeleze ca sa nu calce pe bataturi prea rau. Pe partea de sunet...,,muzica iaste aceea care ne gaghila noua urechile intr-un mod placut", vorba lui nenea Iancu; cam atat pot eu sa zic cu siguranta. Si, as adauga eu, aceea cu care le gaghil io urechile intr-un mod neplacut vecinilor cu alta viziune asupra termenului. Nu spun care; ii stiti si voi.)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.