www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Colegi De Învãțat, Repetiție și Cine știe Ce


Guest Myrrkhoos
 Share

Recommended Posts

Guest Myrrkhoos

Salut,

 

Mã cheamã Ștefan am vreo 21 ani și sunt student în București la Facultatea de Film. Prin liceu m-am împrietenit un pic cu bassul, dar din lene și comoditate, plus cã eu mereu am dorit la tobe, am renunțat.

Acum, dupã ce mi-a mai venit un pic mintea la cap, aș vrea sã mã apuc sã învãț sã cânt la tobe. Ceva simț ritmic, încã de la bass, mi l-am format. Am cãutat anunțuri de profi de tobe, dar din cauza programului și prețului

plus cã-mi place mai mult sã învãț eu singur, am zis cã cel mai bine ar fi sã mã duc la o salã de repetiție cu tobe, și sã repet acolo câteva ore, o datã de douã ori pe sãpt.

Și aici m-am gândit cã cel mai bine ar fi sã am niște colegi de repetiție, care știu sau nu, care mã pot învãța câte ceva, sau doar pentru companie, sã ne strângem sã facem câteva jamuri, poate iese ceva, dar cred cã

câștig și eu și colegii de repetiție șansa sã cunoaștem oameni noi, mai vorbim, mai repetãm într-un mediu de trupã, fãrã stresul cã avem concerte, piese, deadline-uri. Eu aș face asta pentru cã la modul serios mi-ar plãcea, îmi place

muzicã de la Big Band Jaco Pastorius, Red Hot Chili Peppers ( trãiascã concertul din August) , la metale serioase gen Emperor, Zyklon, Panzerchrist, Machine Head, etc, așa cã nu e ceva "Ba dacã nu te intereseazã aia, n-ai ce cãuta" dimpotrivã. Și dacã iese ceva, poate de vreo legãturã, idee de melodie, chestie, cu atât mai bine.

Oricum nu pierdem bani mulți, și nici timp mult și ceva tot câștigãm. Sper sã existe doritori, cã mi se pare, fãrã modestie, o inițiativã interesantã. Mai ales cã e fãrã stres, fãrã griji și cu multã voi bunã, cel puțin din partea mea. Mersi de atenție, baftã!

 

Ștefan

Link to comment
Share on other sites

I wish you positive Karma! Iti doresc sa iti pastrezi starea de Zen music. Mie mi-a luat ceva timp, ceva ani sa trec printr-un catharsis si sa inteleg in sfarsit ca in muzica trebuie sa fii ZEN adica "iti place tie si esti multumit cu tine, e oke". Mult succes in cautari si daca vrei un jam session, ma bag;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Salut Stefan,

 

Te invit sa cantam impreuna.

 

Ma numesc CIprian, cant de aproximativ 10 ani, am experienta de cantat live (am fost in formatie, am cantat si solo), fac compozitie si coveruri. AM un prieten tot chitarist cu care cant o data de doua ori pe saptamana la sala.

 

Cantam doar de placere si pentru sufletul nostru. :) Chiar virbeam ca ar fi placut sa gasim un basist/baterist.

 

De obicei ne distram cu coveruri si cu piese compozitie proprie, dar suntem deschisi la orice. Cantam de la blues, rock clasic, pana la metale grele, jazz sau fandoseli gen steve vai, satriani, etc.

 

Sunt disponibil pe messenger untilisleepd2 sau la telefon 0743 082 840.

 

Mi-ar face placere sa ne cunoastem.

 

Multumesc,

Ciprian

 

P.S.: Am un master in film, deci macar si pentru pasiunea aceasta comuna si cred ca ar merita sa ne cunoastem :)

Edited by Ender
Link to comment
Share on other sites

Guest ionradumihnea

salut, pe mine ma cheama radu am tot 21 ani si sunt student la facultatea de arhitectura. am aceeasi poveste ca ta doar ca m'am imprietenit cu chitara. ia si baga id;u meu daca vrei sa dai de mine. ionradumihnea@yahoo.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.