www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Comunitate Korg Toneworks


Guest Hipster

Recommended Posts

Guest Hipster

Salut all,

 

Folosesc de ceva vreme procesorul AX3000g de la Korg.

Am avut ocazia in trecut sa am pe mana, in trecere, si un AX1500g (mult mai ok ca feeling si tonuri, dar mai basic in optiuni :rolleyes: ).

 

Intrebarea ce vreau sa o lansez in haurile rgc-ului ( :rulez: ) este: stie cineva o comunitate reala si intretinuta pentru utilizatorii seriei Toneworks, in special pentru aceste doua procesoare?

In cautarile mele dupa patch-uri, in acele momente de sila cand nu aveam chef sa imi tweak-uiesc singur tonuri de la zero, nu am gasit decat cateva site-uri si baze de patchuri care par mai mult sau mai putin abandonate. A, si un forum, destul de ok,.....dar in germana.

 

1. http://ax3000g.blogspot.com

Pare a fi mort. Dar nu oricum. Gen...:death:

 

2. http://www.musiker-b...00-presets.html

Pare dragut, daca stii germana :P

 

3. http://guitarpatches.haax.se/

 

Asta pare singurul inca functional, dar forumul lasa mult de dorit, mai ales in sectiunea Korg. Noroc cu baza de patch-uri, desi multe sunt basic shit, been there done that, pe cont propriu.

 

 

Ma mira foarte mult, deoarece sunt doua procesoare (trei, daca numar si ax3000b pentru bass) foarte versatile, poate nu top end, dar clar competitori seriosi pentru Digitech, Boss si VOX.

 

In trecut pornisem, ca multi novici de la noi, pe linia RP de la Digitech, care este decenta la raportul pret/calitate.....dar am abandonat curand, parerea mea fiind ca digitech suna prea.....digital, prea procesat. Ma rog, nu vreau sa pornesc o polemica, e doar o parere personala, dar unde voiam sa ajung: Digitech are chiar pe site la ei gazduita comunitatea, cu forum, colectie de patch-uri pentru toate seriile de procuri etc.

Asa ca nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut ca un procesor mid level atat de versatil ca acesta nu are o comunitate solida pe undeva, un pic de ajutor in complexitatea de tonuri care poate fi obtinuta (mai ales la AX3000g).

 

Daca e careva pe aici care a tras de limba goagaluu mai bine ca mine, please help. Chiar as vrea sa mai aflu ce combinatii mai fac si altii pe sculele astea. :)

 

Multumiri anticipate. :respect:

Edited by Hipster
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.