Guest Enciel Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Trupa momentan este formata din basist, chitarist si tobosar, am avea nevoie de un vocalist care doreste sa transmita un mesaj si sa aduca ceva original. Stilul ar fi greu de plasat pentru ca avem compozitii din mai multe arii, dar mai predominant: indie/rapcore/alternative/ska. Pt cei interesati si cei care vor mai multe detalii, eventual un sample, dati add sau e-mail la id: rdsd35t@yahoo.com
Stefan OPREA Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Sal, man, lasa un nr de tel sa putem vorbi Eu vocal cu 5 ani de exeperienta cu trupa NightFly De asemenea pot da chitara ritmica Da-mi un semn 0727 27 10 13
Guest Enciel Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Am deschis o pagina pe myspace http://www.myspace.com/576626071 unde am postat niste sample-uri, nu sunt inregistrate direct ci au fost sintetizate in guitar pro, deoarece nu avem unde sa inregistram piesele momentan. Sample-urile nu sunt finisate insa au rol de ghidare, iar pentru cei care sunt interesati de pozitia de vocal, am rugamintea sa le asculte si sa pregateasca o linie vocala si niste versuri pentru macar una din cele 3 piese.
Guest crezu_n Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Salut, imi poti trimite cumva te rog piesele in mp3? Vreau sa scriu niste versuri pt ele dar deobicei scriu in metrou sau la facultate si vreau sa ascult la casti melodiile in timpu in care scriu id: cretzu_n
Recommended Posts