ArthurFR Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Salut ! Am gasit un tobar foarte bun, si acuma avem nevoie de un guitarist melodic/rhytmic, Poti sa te uiti la alte topic sa aculti niste piese. Vrem sa facem concerte cu compozitie proprie si cateva coveruri cat mai repede ! Am contact seriosi in Franta cu productor/manager sa ne enregistram in studio ! Dar trebuie sa lucram si fie foarte buni Suntem foarte seriosi, daca esti bun la chitara, inventiv, motivat, si vrei sa mergi departe poti sa ne contactezi si facem o probe AcousticArrest@yahoo.com / 0740456175 Cheers Acoustic Arrest ps : nu vorbesc perfect dar incerc fieacare zi sa ma ameliorez !
ArthurFR Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 (edited) Da O piesa ca am facut dar fara voce, n-am avut timp; sa vedeti cum sune ! Sleeping away.mp3 Edited November 25, 2011 by ArthurFR
dzsoe Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 suna bine Am vreo 4 ani de experienta, ai id-ul meu de yahoo in profil da-mi un mail sau mesaj pe rgc daca mai e valabil.
Guest NightFly Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Je parle un peux francais Je suis compositeur et chanteur+guitariste, diplômé em music j'avais 5 anee experience de chanter et je cherche un project serioux Contactez moi au 0727 27 10 13 Stephan OPREA
Recommended Posts